web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Jukka Kivi | Verkkovaikuttamisen kehittäjä ja luonnon ystävä.

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Tietotori

HOK-Elannon sosialidemokraatit vuoden 2020 edustajiston vaaleissa

HOK-Elannon sosialidemokraatit vuoden 2020 edustajiston vaaleissa

 
HOK-Elanto on Suomen laajimmin omistettu, yli 600 000 jäsenen osuustoiminnallinen yritys. Sen ylimmän päättävän elimen, edustajiston vaali on osoitus taloudellisesta demokratiasta.
 
Kuluttajan osuustoiminnan perustehtävä on tuottaa etuja jäsenilleen. HOK-Elannon tulee tarjota laadukkaita tuotteita ja palveluita edulliseen hintaan. Samalla bonuksen tulee palkita ostoksien keskittämisestä.
 
S-ryhmän runsas vuosi sitten käynnistämää halpuutusta on jatkettava. Samalla on parannettava myös valikoimia, laatua ja palvelua.
 
Lähikaupan elinvoima on tärkeä erityisesti pienten talouksien ja autottomien kuluttajien kannalta. Myös palveluiden kattavuus toimialueella on tärkeää. Erityisesti Vantaalla on edelleen alueita, joilla HOK-Elannon tarjonta on riittämätöntä.
 
Pääkaupunkiseutu on edelläkävijä kulutustottumuksissa. HOK-Elannon tulee aktiivisesti kehittää verkkokauppaa, valikoimiaan ja liikeideoitaan vastaamaan yhä nopeammin muuttuvia tarpeita.
 
HOK-Elannon tulee ottaa huomioon kaikessa toiminnassaan ratkaisujen ympäristövaikutukset. Myös maailmanlaajuisesti on kannettava vastuuta olosuhteista, joilla tuotteet valmistetaan. Luomutuotteiden ja Reilun Kaupan tuotteiden osuutta valikoimista on jatkossakin aktiivisesti lisättävä.
 
Henkilöstöpolitiikan tulee olla vastuullista ja pitkäjänteistä. Aukioloaikojen vapauduttua henkilöstön kuuleminen työvuorosuunnittelussa on aiempaakin tärkeämpää.
 
Yhä suurempi osa HOK-Elannon toimialueen väestöstä on maahanmuuttajataustaisia. HOK-Elannon on jatkettava palkittua työtään maahanmuuttajien kouluttamisessa ja työllistämisessä. Samalla valikoimissa on otettava entistä paremmin huomioon maahanmuuttajien tarpeet.
 

Uutiset Espoo.fi

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä puoltaa yleisötilaisuuksien lohkomisvaatimuksesta sekä kahden metrin turvaväleistä luopumista

Epidemiatilanne pääkaupunkiseudulla on kehittynyt kohti parempaa suuntaa, vaikka tartuntamäärät ja positiivisten...

Lue lisää »

Valtuusto jakoi luottamuspaikat

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Henna Partanen (Vihr.) ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi Henrik Vuornos...

Lue lisää »

Uutiset Kotiseutuliitto.fi

Kaavoitus- ja rakentamislaki: Kotiseutuliitto ehdottaa kunnille yhteistä osallisuusmallia kaavoitukseen

Ilmastonmuutoksen hillintä edellyttää rakennusten kierrättämistä – uuden rakentamista vältettävä Suomen Kotiseutuliitto ehdottaa tulevaa kaavoitus-...

Lue lisää »

Tasavallan presidentin 3.12.2021 myöntämät Kotiseutuneuvoksen arvonimet

Suomen Kotiseutuliitto onnittelee uusia kotiseutuneuvoksia, jotka ovat: Joenpolvi Pertti Lauri, ent. voimalaite- ja testausasiantuntija, sähköinsinööri,...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

HS: Keskustaministeri salibandyotteluun Valtioneuvoston ohjeistuksen jälkeen: ”En siinä määrin kokenut olleeni Pekan kanssa samassa tilaisuudessa”

Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) katsoi sunnuntaina paikan päällä...

Lue lisää »

Loppuviikolla vaarana jäätävä tihku – sää lauhtuu rajusti huomisesta alkaen

Sää lauhtuu koko maassa loppuviikolla. Ilmatieteen laitoksen mukaan...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n Anneli Kiljunen: Long Covid on merkittävä uhka kansanterveydellemme

– Kannan suurta huolta siitä, että Long Covid tulee...

Lue lisää »

SDP:n Hussein al-Taee valittiin arvostetun turvallisuusverkoston hallitukseen

SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee on valittu Wider Security...

Lue lisää »